Кінотеатрам дозволили працювати в «черновій» зоні

783

Кінотеатри тепер відкриті для відвідувачів. Навіть якщо вони знаходяться у містах червоної зони. Відповідне рішення прийняла комісія з техногенно-екологічної безпеки. Вже з вівторка кінотеатр «Планета» розпочав показ стрічок. Працює він поки до восьмої вечора, але вже незабаром перейде на звичний режим роботи.

Максим і після тривалої перерви – знову у глядацькій залі. Прийшов на перегляд фільму із друзями.

Заповненість залу наполовину, провітрювання приміщення та засоби захисту – це основні вимоги роботи кінотеатрів у карантин. Як каже директор Андрій Олесь, усі пункти тут виконали. Тож глядачі можуть не переживати за безпечний перегляд улюбленого кіно.

Аби привабити глядачів, тут постійно оновлюють кінострічки. До послуг відвідувачів три кінозали. Є тут і тематична фотозона. Словом, усе для цікавого дозвілля.

Директор кінотеатру зізнається, криза через пандемію торкнулась і обсягу касових зборів. Однак, сподівається, своїх глядачів «Планета» не втратить.

Фільми, які були заплановані  до прем’єрного показу, через карантин почали транслювати на інтернет-платформах. Тепер же, каже директор «Планети», у прокат очікуюють новинки світового кінематографу. А для усіх глядачів щей  започаткують цікаву акцію.

" " " "