Поліція затримала двох молодиків, які ледь не закатували хлопця з Шепетівки

2560

Правоохоронцям Хмельниччини вдалося вирахувати місцезнаходження і затримати зловмисників, які взимку жорстоко побили 19-річного студента із Шепетівки, інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Підставою для розправи над хлопцем стали його неприязні стосунки з однолітком із Полонного. І от полонський парубок вирішив провчити свого шепетівського ровесника. Він, прихопивши з собою ще двох товаришів 17 і 26 років, приїхав до Шепетівки.

У Шепетівці вони перестріли хлопця на вулиці та силоміць заштовхали його в машину. Далі все було, як у бандитських бойовиках. Троє хижаків вивезли свою жертву в ліс і там почали бити юнака. У хлопця зразу відібрали мобільний телефон, щоби він нікому не міг зателефонувати. Садисти довго знущались зі своєї жертви. Били жорстоко, вибивши юнакові кілька зубів та спричинивши йому численні забої на тілі.

Читайте також: Затримання розбійників на Хмельниччині: поліція спрацювала оперативно

Потім вони посадили свою жертву назад в автівку, привезли у місто та висадили на одній із Шепетівських вулиць, наказавши тримати язик за зубами. Відібраний у нього телефон нападники того ж дня здали в ломбард.

Хлопець був настільки заляканий нападниками, що навіть боявся звертатись по медичну допомогу, хоча був дуже сильно побитий і потребував допомоги лікарів. Лише батько зміг його переконати, що треба викликати швидку і поліцію.

Поліцейські відразу встановили імена та адреси усіх трьох кривдників. Однак відразу упіймати їх не вдалося, бо всі троє подалися навтьоки. Лише недавно одного з них затримали в Шепетівці, іншого – у Житомирській області. Ще один зловмисник досі переховується.

Тепер слідство інкримінує їм по три статті кримінального кодексу. Отже. Кожний може отримати до 10 років позбавлення волі із конфіскацією усього належного майна.

" " " "