ПОЛІТЕХУ – 55!

471

Круглі відмінники. 55 річчя від дня заснування святкує Хмельницький політехнічий коледж. За його випускниками питають роботодавці, а при вступі на окремі спеціальності претендують до десятка абітурієнтів. Минулого року політехнічний коледж отримав відзнаку “Зірка якості” Національного рейтингу якості товарів та послуг України.

7 відділень, більше як півтори тисячі здобувачів освіти. Хмельницький політехнічий фаховий коледж – один з найбільших навчальних закладів України. Навчатися тут престижно, а головне – цікаво.

Здобутки сьогодення показали на виставці робіт відділень політехніки. Найбільший аіжатож біля стенду з літальними апаратами. Студенти разом з викладачами розробили систему керування квадрокоптерами. Її можуть взяти на озброєння аграрії, військові, або ж поштарі.

У коледжі знання застосовують на практиці. Тут першими в Україні змонтували сонячну електростанцію, енергію якої використовують для власних потреб. Вступають до коледжу найкращі,- каже директор Вадим Овчарук. Адже на окремі спеціальності великий конкурс.

У 2015 році коледж увійшов до структури Національного університету “Львівська політехніка”. Це дало нових поштовх для його розвитку.

55 річчя коледж зустрів у колі друзів. Йому бажали процвітаннання і гарних учнів.

Ювіляри пообіцяли не зупинятися на досягнутому.

 

" " " "