Поліцейські Донеччини та Хмельниччини вправлялися у спорті

1330

«Схід та Захід – разом». На буремній Донеччині проект з такою назвою започаткували кілька років тому. У його рамках тамтешні поліціянти налагоджували приятельські відносини із Закарпаттям, а віднедавна і з Хмельниччиною. За доброю традицією дружбу правоохоронці з обох берегів Дніпра укріплювали на спортивному майданчику.

Між Донеччиною та Хмельниччиною – 1300 кілометрів, втім така відстань – не привід не дружити, особливо, для поліції. Власне, налагоджували приятельські відносини взялися правоохоронці з обох берегів Дніпра. За доброю традицією дружбу укріплювали на спортивному майданчику. Розпочали поліціянти з футбольного турніру.

А ось головний суперник донеччан – хмельницька команда. Блискавичні передачі, технічне володіння м’ячем та влучні удари – саме такою була фінальна гра наших правоохоронців, котрі, до слова, і вибороли перемогу.

На футболі, звісно, все не завершилося. Далі правоохоронці двох областей змагалися у волейболі.

А ось хто б сумнівався, у фіналі знову змагалися хмельничани.

Минулого року виграли кубок серед силових структур. Відзначилися і зараз. На волейбольному турнірі між двома областями з рахунком 2:0 перемогу здобула команда Хмельницької поліції. Тим самим наші правоохоронці повернулися з Донеччини двічі чемпіонами. Насправді ж, кажуть, перемога не головне, важливо інше – між Донеччиною та Хмельниччиною – 1300 км, але поліцейські з обох берегів Дніпра довели: вони – одна команда.

 

 

" " " "