Своє 85 ти річчя відзначала Волочиська центральна районна лікарня.

2060

Своє 85 ти річчя відзначала Волочиська центральна районна лікарня. За роки існування заклад  надав допомогу десяткам тисяч пацієнтів.  Тут постійно  впроваджуються сучасні методи діагностики та лікування. Історію розвитку лікарні описали у книзі « Наші серця належать людям». Випуск якої приурочили до ювілею .

Тисячі врятованих житів та надскладних операцій. Такими результатами пишається  далеко не кожний   медичний заклад районного рівня. З кожним роком кількість пацієнтів у Волочиській центральній районній лікарні зростає.  Адже за допомогою звертаються чи не з усієї Хмельниччини. Лише за минулий рік  до медичної установи звернулись понад 10 тисяч жителів з усієї області .

У медичному закладі постійно впроваджуються сучасні методи діагностики та лікування.  Уже багато років тут проводять малоінвазивні оперативні втручання. А з 2016 почали практикувати ендопротезування кульшових суглобів. В області це перша лікарня, де проводять операції такого рівня складності.  За цей час прооперували 80 пацієнтів.  На заміну кульшового суглобу приїхала і хмельничанка Анна Олексюк. Жінка каже, про професіоналізм тутешніх лікарів чула багато. Крім того, ціна тут значно нижча ніж в обласному центрі .

Сьогодні фахову кваліфіковану допомогу у Волочиській центральній районній лікарні надають близько 500 медиків. Серед них, заслужений лікар України Петро Брунарський.  37 років він працює хірургом. Говорить, найважливіше це любити свою роботу та постійно вдосконалюватись .

Та й справді. Про високий професіоналізм  волочиських медиків знають далеко за межами області.  І   престиж лікарні  – це в першу чергу заслуга колективу .

Завітав на 85 ти річчя і народний депутат України Сергій Лабазюк. Він зазначив, що Волочиський край може пишатись  таким медичним закладом .  Адже тут проводять унікальні операції, які не проводять у жодній районній лікарні області. Також постійно оновлюється матеріально – технічна база. А за останні три роки за сприяння благодійного фонду Сергія Лабазюка « Ми поруч» були  капітально відремонтовані терапевтичне, хірургічне та гінекологічне відділення

Також парламентар  профінансував видавництво книги « Наші серця належать людям», презентацію якою приурочили до 85 ти річчя лікарні .

 

" " " "