Поліцейські та СБУшники затримали групу наркоторговців

864

Поліцейські та СБУшники затримали групу наркоторговців. Їх відпрацьовували понад рік. Лише контрольних закупок «зілля» зроблено аж на 100 тисяч гривень. Керівника конгломерату зловили аж на кордоні – той намагався втекти. Наразі і йому і трьом його поплічникам мають оголосити про підозру.

Для того, аби викрити банду наркозлочинців правоохоронцям знадобилася купа часу. Спільна спецоперація копів та СБУшників тривала не один місяць .

Чоловік планував виїхати за кордон – у Східну Європу. З собою прихопив і товар, з яким його і затримали. Загалом під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили більш як 1 кілограм наркотиків. Серед яких – канабіс, амфітамін, екстезі ті ЛСД.

Наразі правоохоронці перевіряють учасників банди щодо причетності до аналогічних злочинів. Інформацію направили до всіх регіональних управлінь поліції.

Слідство триває. Наразі затримано 4 особи, незабаром їм мають обрати міру запобіжного заходу. Якщо правоохоронці доведуть справу до кінця, кожному із них загрожуватиме до 12 років тюрми.

 

" " " "