Політична партія «Європейська солідарність» представила у Хмельницькому свою команду до участі у місцевих виборах

1118

Політична партія «Європейська солідарність» представила у Хмельницькому свою команду до участі у місцевих виборах. Очолив її народний депутат Володимир Ар’єв.  Про плани та перспективи роботи політичної сили на Хмельниччині.

«Євросолідарність» об’єднує патріотів та професіоналів задля продовження будівництва європейської моделі життя в Україні. Про це, зокрема, говорили у Хмельницькому під час партійної конференції. Команду «Європейської солідарності», яка йтиме на місцеві вибори 25 жовтня, представив очільник політичної партії , 5 президент України Петро Порошенко.

Представники політичної партії «Європейська солідарність» переконані: країні потрібна компетентна влада на місцях. Спільна мета якої – зберегти європейське майбутнє для України та зупинити проросійський реванш.

Очолив партійний осередок на Хмельниччині Володимир Ар’єв. Серед кандидатів від «Європейської солідарності» чимало депутатів, які вже мають управлінський досвід. Є представники бізнесу, культури, аграрної сфери. Головне, зазначають у партії, – це люди з бездоганною репутацією та непереборним бажанням змінити країну на краще.

Серед головних завдань ЄС на Хмельниччині лідери політичної сили називають розвиток агросфери, будівництво доріг, розвиток туристичної галузі та підтримка малого й середнього бізнесу, особливо у період пандемії.

Значної підтримки, на переконання команди «Європейської солідарності» потребує і медична галузь.

У Хмельницькому «Європейська солідарність» представила більше як 1 тисячу кандидатів у депутати та  на посади сільських, селищних, міських голів, які вже 25 жовтня боротимуться за право представляти інтереси громади в органах місцевого самоврядування. Очільники партії переконують: спільними зусиллями та з підтримкою людей вдасться здолати ті виклики, які нині постали перед українцями та мешканцями Хмельниччини зокрема.

" " " "