Пообіцяв переламати руки і пішов слухати проповідь: на Хмельниччині судили віруючого домашнього тирана

Чоловік, через дрібне домашнє непорозуміння, вилаяв дружину та пригрозив їй фізичною розправою

3386

Волочиський районний суд розглянув справу про вчинення домашнього насильства 50-річним чоловіком, повідомляє прес-служба суду.

24 жовтня цього року чоловік прийшов додому та не побачив там сумок, які він  залишав у коридорі. Господар одразу накинувся з докорами на дружину, Мовляв, куди поділа? Та відповіла що прибрала сумки з коридору та занесла їх до кімнати.

Все було логічно, проте чоловік чомусь розлютився ще дужче. Він вилаяв дружину, обізваши її хворою на голову. Але й на тому розлючений глава сім’ї не зупинився. Чоловік почав залякувати свою благовірну, що викличе бригаду з психлікарні, аби ті забрали її на лікування. А заодно пообіцяв їй виламати руки і ноги та зробити її калікою.

Налякана обіцяною розправою дружина зателефонувала в поліцію. А чоловік, тим часом, відправився дивитися проповіді, адже він, за його словами, є глибоко віруючою людиною, яка надихається від слова Божого.

Справу цю вже розглянули в суді. Зрештою суд визнав побожного чоловіка винним у домашньому насильстві та присудив домашньому тирану сплатити штраф. І от що цікаво: де та в якому псалмі написано, що  ламати  руки і ноги іншій людині –  богоугодна справа?

" " " "