Попросив допомогти викликати таксі: на Хмельниччині пограбували 50-річного чоловіка

Особу зловмисника вже встановили та затримали

4248

На Хмельниччині 27-річний молодик пограбував 50річного чоловіка, коли той попросив у зловмисника допомогти йому викликати таксі. Про це повідомила прес-слуба Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася у Старокостянтинові. За попередніми даними потерпілий звернувся до випадкового перехожого аби той допоміг йому викликати таксі. Зловмисник помітив, що у чоловіка в гаманці є значна сума грошей, після чого видер його з рук потерпілого та втік. У гаманці було 9500 гривень.

Пограбований містянин одразу ж звернувся до поліції. Завдяки аналізу записів вуличних камер відеоспостереження Старокостянтинівські правоохоронці вже за лічені години встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець. До речі в минулому цей молодик вже відповідав перед законом за подібні злочини.

Читайте також: На Хмельниччині правоохоронці затримали чоловіка на спробі підкупу полісмена

В ході санкціонованих обшуків в оселі зловмисника виявили вкрадений гаманець, а також коробку з подрібненою зеленою речовиною рослинного походження, котра схожа на коноплю.

За даними фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

" " " "