Популярні туристичні напрямки

722

Туреччина та Єгипет. Це традиційні популярні маршрути для відпочинку у цьому туристичному сезоні. Його пожвавлення агенції очікують вже з початком літа. Закордонні готелі уже готуються прийняти гостей. Проте згідно карантинних норм. Разом із настанням літа зростає і ціна за путівку. Любителі гарячих турів теж вполювати якісний сервіс за менші гроші.

Через відсутність росіян ціни на турецький напрямок знизились. Популярною стали ці курорти і через відсутність тестів для приїзду. Однак, з першого червня країна змінила правила в’їзду. Результати досліджень потрібно показати і по прильоту в інші країни.

На відміну від орієнтованих на європейців Грецію та Хорватію, Туреччина цінує українських туристів. Повноцінно мережа готелів там планує відкритись вже з першого червня, звісно – з дотриманням усіх карантинних норм. Носіння масок на тамтешніх вулицях є обов’язковим.

Цінова політика цьогорічного сезону – прийнятна, кажуть у туристичному агентстві. Найнижчий гарячий тур цього сезону – дві з половиною тисячі гривень за людину. Але із початком сезону відпусток та канікул у дітей попит на туристичні путівки традиційно зростає. А з ним і вартість подорожі.

Кожен турист може застрахувати себе від випадку невиїзду. Однак, на відміні від минулорічного тур сезону такий крок не є обов’язковим. Для сімей із дітьми в останніх має бути наявний та дійсний закордонний паспорт. Серед менш популярних і дорожчих напрямів агенції називають Домінікану, Мальдіви та Арабські Емірати.

 

" " " "