Попит на маски – чи якісний товар пропонують аптеки?

1347

Попит породжує пропозицію. Маски із полиць хмельницьких аптек зникли ще кілька тижнів тому. Все через проблеми із постачальниками. Однак, частина фармацевтичних компаній все ж пропонують затребуваний товар. Та от якої він якості – питання відкрите. У неділю ввечері на фейсбук-сторінці активіста Віктора Бурлика з’явилось відео. Там покупці викликали поліцію – провізорка не змогла надати документи на медичні маски. 

 Пізно ввечері неділі ВІктор Бурлик вів стрім із однієї з хмельницьких аптек. Там після покупки масок покупці викликали поліцію. Дівчина – провізорка – не змогла надати сертифікатів якості на товар. Ним виявились звичайні медичні маски, які не були в індивідуальній упаковці.

Сам автор відео каже, після більш як години перебування в аптеці сам власник сюди не з’явився. Тож підтверджуючих документів покупці не побачили.

Наступного дня ми завітали у ту ж аптеку. Тут про вчорашній скандальний товар, кажуть, нічого не знають. Масок у наявності немає, як і засобів для дезінфекції.

Тим часом подоляни кажуть, головне – чистота рук. Пан Борис, до прикладу, відсутністю масок не переймається.

В міському управлінні охорони здоров’я кажуть, під час великого попиту можливі спекуляції медичними товарами.

 Тож подолянам під час закупок медпрепаратів чи засобів дезінфекції варто бути обачними. Саме за найбільшого ажіотажу активізуються шахраї.

 

" " " "