Послаблення карантину: хмельничани – за, але із розумом

1107

В Україні послабили карантинні заходи. Уряд розробив спеціальну схему поетапного виходу із впроваджених обмежень. Наразі можна гуляти у парках, займатись шопінгом, наводити красу і навіть посидіти у кафе. Попереду – відкриття садочків,  відновлення нормального транспортного сполучення і повернення до нехай у масці, але більш-менш таки звичного нам життя. Вихід із карантину усі сприймають по-різному – як ставляться до нього хмельничани ?

Розалія Львівна – серед тих хмельничан, хто карантину дотримувався на всі 100. Жінка розповідає, ще донедавна сиділа вдома, відколи гуляти дозволили, почала виходити. Послаблення обмежувальних жінка підтримує. Не приховує, сподівається, воно на краще. Причому плюс бачить навіть у випадку збільшення кількості хворих на ковід.

Хмельничани кажуть, сподіваються, що такий розвиток подій на нас не чекатиме. Адже, зізнаються, сидіти вдома важко – бракує не розваг чи насиченого дозвілля, а свіжого повітря.

Аби в чотири стіни таки не довелось повертатись, всім, хто вже і забув про карантинні обмеження, ось ця пані радить якнайшвидше згадати про такі необхідні засоби індивідуального захисту.

Власне, городянку підтримує й ось цей пан. Хоча й сам без маски, іншим радить все ж таки не відступати від встановлених правил.

 

" " " "