ПОСПІШАЙТЕ! КІЛЬКІСТЬ ПУТІВОК ОБМЕЖЕНА!

1366

У дитячому оздоровчому закладі «Джерельце» триває відпочинковий сезон .

Це – вже закриття другої зміни у дитячому оздоровчому закладі «Джерельце», власником якого є акціонерне товариство «Хмельницькобленерго». На завершення різнокольорові загони підготували оригінальні танцювальні програми.

Для шести загонів 16 днів абсолютного щастя завершилися. А було ж насправді цікаво, кажуть самі діти.

А ще, каже Павлик Майдан, табір щороку змінюється, оновлюється та осучаснюється. Цю тенденцію, каже юнак, бачить на власні очі, бо ж у «Джерельці» він уже —  всьоме.

Цікаві ігри, концерти, конкурси та розваги, прекрасні побутові умови, кваліфіковане медичне обслуговування… А ще — плавальний басейн, сучасний стадіон, художня майстерня, спортивний та музичний гуртки, комп’ютерний клас… У «Джерельці» дбають, аби діти провели час цікаво та змістовно.

Тож діти не мають часу байдикувати. У таборі ретельно планують дозвілля відпочивальників. Практично щодня для них влаштовують розважальні програми, вечірні дискотеки, спортивні змагання тощо.

А ще у «Джерельці» є соляна кімната, новий тренажерний, ігровий майданчик. Та й навіть це не усі переваги. Адже особливу увагу у таборі приділяють екскурсіям історичними місцями краю.

Не забувають тут і про харчування: воно справді якісне, п’ятиразове. Компанія дуже серйозно ставиться до раціону та здоров’я дітей.

Випічка – своя та завжди свіжа. У дитячий раціон обов’язково включають овочі, фрукти та молочну продукцію. Усе – смачне та поживне.

А ще, що дуже важливо, оздоровче містечко «Джерельце» — справді безпечне. Територія закладу під пильним оком охорони.

Тож для відпочинку дітей створені усі необхідні умови.

Отож АТ «Хмельницькобленерго» запрошує на відпочинок в одному із найкращих таборів України «Джерельце». На четверту зміну продаж путівок триває. Придбати для своєї дитини 16 днів абсолютного щастя можна в онлайн-магазині на сайті АТ «Хмельницькобленерго».

Довiдки за телефонами: 097-073-9867, (0382) 78-79-31 .

 

 

" " " "