Краса жіночого тіла у світлинах Арсенія Глинського на  два тижні доступна  шанувальникам жанру «ню».

1517

Традиційно влітку у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкриваються виставки у жанрі «ню». На два тижні до міста привезли персональну фотовиставку харківського фотографа Арсенія Глинського «Дотик». До експозиції увійшло лише 44 світлини. Серед моделей – виключно жінки.

Красу жіночого тіла через об’єктив Арсенія Глинського презентували у Хмельницькому. Майже пів сотні світлин виконані у відвертому стилі «ню». Він доволі складний, адже має дуже тонку межу між нахабною відвертістю та мистецтвом. Тому у музеї виставка діятиме під обмеженням 18+. Особисто фотограф не зміг з’явитися на відкриття.

Більшість світлин на експозиції чорно-білі. Зазвичай фотографи використовують саме такий колір, бо завдяки грі світла та тіні він дозволяє підкреслити гнучкі лінії жіночої фігури і забрати зайві акценти оголеності. Саме у такому форматі глядачі краще сприймають світлини.

Фотографи відзначають, якість друку та композиції виглядають нереально професійними. Дотримані усі тонкощі стилю та підкреслена індивідуальність кожної моделі.

Фотовиставка «Дотик» діятиме протягом двох тижнів.

" " " "