Посткарантинна освіта. У професійно-технічних закладах області частково відновили навчання

811

Професійно-технічні заклади Хмельниччини відновили практичні навчання. Протягом двох місяців карантину учням уроки проводили дистанційно. Тепер можна прийти до навчального закладу, щоб скласти лабораторну роботу, або пройти виробничу практику.  Під час уроку в кабінеті дозволено перебувати не більше ніж 10-ом особам.  Перед і після кожного заняття кабінети провітрюють.

У Ярмолинецькому агропромисловому центрі професійної освіти – масковий режим і температурний скринінг. Усім, хто заходить до закладу, пропонують дезфінфікувати руки та виміряють температуру.

Від 1 червня у закладі частково відновили навчання. За спеціально складеним графіком проводять консультації та практичні уроки.

У третьокурсників зараз відповідальна пора. Вони готуются до зовнішнього незалежного оцінювання.

Знову гамірно у навчально-практичному центрі слюсарної справи.

Теоретичні знання тепер застосовують на практиці.

Щоб уникнути скупчення учнів у закладі розробили графік освітнього процесу.

Одночасно триває вступна кампанія. Цього року до Ярмолинецького агропромислового центру професійної освіти заплановано набрати 200 нових учнів.  Традиційно очікують попит на такі професії як електрогазозварник, швачка-кравеь, плиточник-лицювальник та кухар.

Вступити до навчального закладу можна в режимі онлайн. Для цього достатньо обрати професію та заповнити анкету на інтернет-сторінці закладу.  Решту документів можна донести пізніше.

" " " "