У Хмельницькому можуть пустити тролейбус до Ружичної – подробиці

Електронна петиція з вимогою забезпечення мікрорайону Ружична в години пік тролейбусом на автономному ходу зібрала необхідну кількість підписів

2096

Відділ роботи зі зверненнями громадян Хмельницької міської ради відзвітував про те, що одна з електронних петицій  зібрала необхідну кількість підписів, інформує сайт міськради.

Йдеться про петицію під назвою ” Маршрут тролейбуса на автономному ходу в мікрорайон Ружична“, яка зібрала необхідну для розгляду кількість підписів.

Прес-служба міськради звітує, що станом на 11 червня вона вже зібрала 501 підпис із 500 необхідних.

У цьому  зверненні  йдеться про те, що мікрорайон Ружична потрібно належним чином забезпечити громадським транспортом.  Як варіант – пропонують  пустити в мікрорайон бездротовий тролейбус , щоби люди мали змогу нормально добиратися в місто на роботу чи навчання і назад  додому.

Авторка петиції  Ганна Олексіївнв Козачук пише:

Прошу забезпечити мікрорайон Ружична в години пік 7.00-10.00 та 19.00-23.00 маршрутом бездротового тролейбуса, щоб була змога дістатися до міста на роботу і школу, а ввечері додому”.

Оскільки петиція набрала потрібну кількість підписів, міський голова має віддати її на розгляд міськвиконкому. А там уже фахівці вирішуватимуть, наскільки доцільна така пропозиція і чи можливо її втілити.

" " " "