Пожежа у гуртожитку.

1157

Пожежа у гуртожитку. 6 листопада, о 23:00 годині в одному з  Кам’янець-Подільських гуртожитків сталася пожежа. За дитячого недбальства – а такою є попередня версія пожежі –   загорілася кімната у гуртожитку Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу. У ньому проживають діти з обмеженими можливостями, а саме – захворюваннями опорно-рухової та нервової системи та психіатричними вадами. На щастя, пожежа була ліквідована швидко і без людських жертв.

У вечері, 6 листопада, сталася пожежа у гуртожитку Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу. Загорання відбулося орієнтовно на 3-4 поверсі гуртожитку. Вогонь охопив 13 квадратних метри однієї з кімнат, в якій проживало декілька хлопців.

Хоча хлопчаки почали гасити полум’я власноруч, без кваліфікованої допомоги не обійшлося. І до служби 101, о 23:42  надійшов дзвінок. Надзвичайники оперативно відреагували на виклик і вже за декілька хвили разом з персоналом гуртожитку евакували 150 дітей з полум’я.  31 дитина –  з церебральним паралічем і не могла самотужки пересуватися. До ліквідації пожежі було залучено 4 одиниці техніки та 13 чоловік особового складу. Вогонь вдалося загасити менш ніж за 15 хвилин.

Директор коледжу такій оперативності дітей завдячує пожежно-рятувальним навчанням, які нещодавно відбувалися у коледжі.

 

" " " "