Шепетівка без тепла.

1700

Шепетівка досі без тепла. Через борги місцевого підприємства перед  НАК «Нафтогаз України» опалювальний сезон в райцентрі не розпочався. Депутати міської ради на сесії прийняли рішення розірвати договір з підприємством, через яке місто має холодні батареї. «Шепетівка Енергоінвест» має передати майно підприємство теплових мереж.

Опалювальний сезон у Шепетівці досі не розпочався. Хоча населення розраховувалось за тепло, та ТОВ « Шепетівка Енергоінвест» має борги перед НАК «Нафтогаз України». Відтак, у домівках та соціальних закладах холодно. Тому депутати зібралися на позачергову сесію та вирішили розірвати угоду з підприємством. Тепер «Шепетівка Енергоінвест» має повернути комплекс  теплових мереж у комунальну власність міста.

Шепетівське підприємство справно погашало борг за газ до травня цього року. Згодом, каже міський голова, виплати припинились. Тому міська рада прийняла рішення розірвати концесійний договір, адже проблеми з початком опалювального сезону були і минулого року.

Як повідомляє офіційний сайт міської ради, проект рішення про розірвання угоди таки вручили адміністрації підприємства. Поки ж у школах міста тривають вимушені канікули.

 

" " " "