Пожежна команда Самчиків отримала на озброєння новий пожежно-рятувальний автомобіль

1031

Пожежна команда у Самчиках Старокостянтинівського району отримала новий пожежно-рятувальний автомобіль. Місцева пожежна команда обслуговує 29 населених пунктів. Більше того, МПК найстарше в районі, працює з 93-го року. До сьогодні “на озброєнні” був лише 40-річний “ГАЗ-53”, який часто ламався. Відтепер захист населення стане надійнішим.

 22 листопада місцева пожежна команда с. Самчики Старокостянтинівського району Хмельницької області отримала на озброєння новий пожежно-рятувальний автомобіль. Спецтранспорт придбали через районну цільову програму. Головне управління ДСНС України у Хмельницькій області теж сприяло у придбанні, адже автомобіль спершу був на балансі у кам`янецьких вогнеборців. Через фонд Держмайна авто вдалося продати на користування Самчиківській громаді.

До слова, місцева пожежна команда обслуговує 10 сільських рад, а це 29 населених пунктів.

Після урочистостей громада села разом із гостями оглянули новопридбаний рятівний транспорт та пожежно-рятувальний пост. Загалом, на території району пліч-о-пліч із професійними рятувальними підрозділами функціонують 4-и місцеві пожежні команди. Керівництво Служби порятунку Хмельниччини запевняє, що це не остання передача рятувальної техніки на місця. Планується, що в подальшому плідна співпраця рятувальників і влади триватиме.

 

" " " "