Правоохоронці Хмельниччини затримали та депортували нелегала з Молдови

Чоловік планував вийти на волю з Шепетівської виправної колонії та продовжити нелегальне перебування на території України

967

Хмельницькі правоохоронці та працівники міграційної служби затримали та депортували нелегального мігранта з Молдови. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Відомо, що зазначений 29-річний громадянин Молдовської Республіки з 2017 року відбував покарання на території Хмельницької області за викрадення транспортного засобу після відповідного рішення, прийнятого Старокостянтинівським районним судом.

Так, правоохоронцям стало відомо, що після виходу з в’язниці чоловік мав намір залишитися на території України нелегально та продовжити свою злочинну діяльність. Враховуючи обставини Хмельницькі поліцейські та працівники міграційної служби зустріли та затримали його на виході з Шепетівської виправної колоні. Після цього громадянин Молдови був доставлений до пункту пропуску Могилів-Подільський, що у Вінницькій області, де його передали владі країни походження. При цьому чоловіку заборонили в’їзд на територію України на найближчі три роки.

Читайте також: У Шепетівці невідомі залишили автівку без коліс

Слід зазначити, що у себе на батьківщині зазначений іноземець перебуває у розшуку за вчинення аналогічних майнових злочинів.

" " " "