В обласному центрі рятувальники ліквідували пожежу в ремонтному приміщенні

Горіло підприємство з ремонту насосного обладнання

926

Сьогодні, 11 грудня приблизно о п’ятій ранку, на раячу лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу в будівлі одного з підприємств у центрі Хмельницького. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився у будівлі підприємства з ремонту насосів, котре розташоване по вулиці Гагаріна. Отримавши повідомлення про інцидент на місце одразу ж вирушила чергова бригада рятувальників з 1 ДПРЧ. Разом з ними до ліквідації пожежі залучилася чергова зміна Оперативно-координаційного центру та автобус газодимозахисної служби.

Коли вогнеборці прибули на місце події, вогонь вже встиг охопити 15 квадратних метрів площі приміщення. При цьому був великий ризик подальшого розповсюдження полум’я, що спричинило б значні збитки та могло б зруйнувати будівлю. Тож рятувальники не стали гаяти ані секунди та одразу ж приступили до гасіння вогню. Спочатку бійці СНС перекрили доступ полум’я до суміжних приміщень, та згодом повністю приборкали пожежу, яка на момент початку гасіння встигла розростися дещо більше. Весь процес зайняв трішки менше 30 хвилин.

Високий професіоналізм та злагодженість дій бійців ДСНС врятували від вогню сусідні приміщення загальна площа яких становить приблизно 300 квадратних метрів.

Читайте також: У Хмельницькому вогнеборці загасили пожежу в житловому будинку

До гасіння залучались дві автоцистерни, автобус газодимозахисної служби та 8 рятувальників.

Загиблих і травмованих на місці події не було. Ймовірна причина займання – коротке замикання електромережі.

" " " "