Президент України відвідав Хмельниччину .

712

На військовому аеродромі в Старокостянтинові  відбулось передача обладнання для Збройних сил України. Саме так почалась робоча поїздка Президента на Хмельниччину. Він Указом присвоїв звання Героя України двом військовослужбовцям, одному з них –посмертно.

Президент України – на військовому летовищі. Тут демонструють  понад 400 одиниць обладнання для потреб ЗСУ. Найбільше надбання  – новітні безпілотними. Постійне оснащення армії – це вимога сьогодення, що продиктована агресією Росії.

Верховний Головнокомандувач присвоїв звання Героя України бійцю 30-ї окремої механізованої бригади Віннику Івану Івановичу.

Ще одне звання Героя отримав Андрій Конопльов посмертно, він трагічно загинув у 2015 році на Донеччині. Нагороду отримала  дружина та сини військового. Після Старокостянтинова Президент завітав на Раду регіонального розвитку. Тут він вкотре наголосив на успіхах децентралізації.

Як запевнив Президент, держава має потенціал до розвитку економіки. Дефіцит бюджету складає менше ніж 2%. Водночас в Україні активно розвивають зелену енергетику. До кінця 2020 року на Хмельниччині має запрацювати 36 сонячних станцій. Іноземні інвестори цікавляться проектами не лише  у нашій області.

Громади Хмельниччина активно втілюють не лише проекти із ремонту соціальних закладів, а й будують нові зони відпочинку та ЦНАПи.

" " " "