Прикордонники готуються до нового навчального року.

1224

Перед початком нового навчального року в прикордонній академії підбивають підсумки освітньої діяльності за 2016 – 2017 рік. Підіймали питання і про плани на майбутнє. В рамках навчально-методичних зборів офіцери обговорюють можливості досягнення нових завдань. 5 факультетів академії представляють свої здобутки за минулий рік. А було їх чимало.

Перед початком навчально-методичних зборів у прикордонній академії представили виставку. 5 факультетів показали власні методичні посібники, військову зброю і новітні технології зв’язку.  Нині навчальний заклад налічує 25 навчальних кафедр. І кожна з них постійно піддається модернізації. Водяться нові методи навчання курсантів.

Кафедра прикордонного контролю  представила нову російську крупнокаліберну гвинтівку.  Вона потрапила в Україну через контрабанду, була вилучена працівниками кордону і доправлена в академію на вивчення і подальшого навчання курсантів. В Інтернеті про неї інформації не знайти. ЇЇ опікують, як державну таємницю.

У прикордонній академії з цього року розпочнеться навчання за новою спеціальністю – дільничний інспектор прикордонної служби.

Також в академії пишаються новим форматом стажування курсантів. З минулого року вони безпосередньо можуть перебувати на кордонах України.

 

" " " "