Прикордонники передали подарунки на схід

1049

Одяг, засоби гігієни, іграшки та солодощі. Хмельницькі прикордонники зібрали понад 2 тони новорічних подарунків. Сьогодні вранці гостинці від прикордонної академії вже вирушили на схід країни. Традиційно, дістануться вони вихованцям дитячих будинків Щастя, Старобільська та Новоайдара.

Та, на жаль, новорічна казка приходить не до усіх. Так, аби і ті, котрі залишилися без сімейного тепла, хоч трішки повірили у дива, хмельницькі прикордонники стали Миколаями.

Вже кілька років поспіль тими іншими і є хмельницькі прикордонники. Традиційно, до новорічних свят вони збирають подарунки для дитячих будинків.

Цього року хмельницькі прикордонники зібрали понад 2 тони новорічних подарунків. Це – одяг, засоби гігієни, іграшки та солодощі.

А ось сьогодні вранці ці дві тони гостинців вже вирушили на схід країни. Мандрують вони до вихованців дитячих будинків Щастя, Старобільська та Новоайдара.

Та найбільше, чого потребують вихованці, це – сімейне щастя. Тому, сподіваються прикордонники, у наступному році, можливо і не всі, та хоч частина цих дітей, знайдуть свої родини.

 

" " " "