Приміщення по Купріна, 61 нарешті повернули у комунальну власність

1709

Спроба номер сім: приміщення по Купріна, 61 нарешті повернули у комунальну власність. Державні виконавці виконали рішення господарського суду, ухвалені іще в 14-му та 15-му роках. Тоді міська рада позивалася до ТОВ «СУХІТ» в особі його директора Григорія Дерев’янчука. Останній протягом 4 років користувався комунальним майном незаконно, кажуть чиновники. Додають, виселити його намагалися неодноразово, а, точніше 6 разів, пощастило лише усьоме – не без допомоги поліції.

Ось так під гучні лозунги так званих громадських активістів державні виконавці всьоме намагались виконати рішення суду. В 2014-му та 15-му господарський суд України постановив виселити із приміщення на Купріна, 61 ТОВ «Сухіт» в особі керівника псевдо-територіальної громади Хмельницького Григорія Дерев’янчука.

Добровільно віддати приміщення комунальникам пан Дерев’янчук категорично відмовився. Переконував, воно – його власність. Правда документи на підтвердження своїх слів демонструвати не забажав.

Представники влади міста кажуть, усе тому, що необхідної документації у пана Дерев’янчука на руках немає. Переконують, раніше приміщення на Купріна, 61 він дійсно брав у оренду. Утім, це було у далекому 2011-му.

Представники влади міста додають, за цей час пан Дерев’янчук заборгував кругленьку суму. Переконують, після того як повернуть приміщення, знову підуть до суду, аби повернути втрачене в міський бюджет.

Повернути приміщення комунальникам цього дня таки вдалося. Не без допомоги поліції останні разом із виконавцями рішення суду зрештою виконали.

" " " "