Про гендерну рівність та жіноче лідерство говорили у Хмельницькому.

961

40 студенток педакадемії Хмельницького 10 місяців навчались мистецтву лідерства. Вивчали ораторське мистецтво, проектування та моделювання своєї діяльності, вміння публічних виступів, долучались до суспільно-політичних проєктів та багато іншого. П’ятірка найактивніших практикувалась у Верховній Раді України. Днями дівчата прозвітували про свої успіхи та розповіли – чому для жінки так важливо мати лідерські якості.

 10 місяців тренінгів, майстер-класів та лекцій позаду. Нині 40 студенток гуманітарно-педагогічної академії ділились досвідом та розповідали – як це бути жінкою-лідером.

 Впродовж 10 місяців дівчата навчались мистецтву лідерства. На тренінгах вивчали мистецтво публічних виступів, імідж жінки-політикині, ораторське мистецтво та багато іншого. Крім того, найактивніші студентки отримали можливість постажуватись у Верховній Раді України. Там вони спостерігали за роботою народних депутаток та брали участь у різних засіданнях.

Дівчата кажуть, отримали величезний досвід та натхнення працювати ще більше. Студентки переконані – українські жінки – природжені лідерки. Підтримує їх і декан факультету початкової освіти академії та депутатка обласної ради Інна Ящук.

За словами організаторів, курси створили, аби навчити дівчат бути сильним та самостійними, вміти реалізовувати свої ідеї у життя та виправити гендерну нерівність у всіх сферах життя, і перш за все у політиці.

 

" " " "