«Веселкові барви» .

1514

Особливі діти, особливі малюнки. У Хмельницькому відкрилася виставка робіт учнів інклюзивних класів дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. «Веселкові барви» організовують третій рік поспіль. Цього року представили понад сотню малюнків та графічних творів.

Катерина вперше приймає участь у художній виставці. У виставковій залі представлено кілька її живописних  малюнків та твори з кераміки.

Олена Приходько пригадує, ще рік тому Катя зовсім не любила малювати. Нині із задоволення два рази на тиждень відвідує заняття. І за кілька місяців у поведінці доньки побачила зміни. Каже, мистецтво змінює.

А от Дмитро вже другий рік поспіль бере участь у підсумковій виставці робіт. Каже, дуже любить гончарну справу.

Загалом виставка налічує понад дві сотні робіт. З них більше ніж половина –  живописні і графічні творів. На подіумах представлені скульптури з кераміки та паперові пластики. Усю експозицію протягом року готували 16 учнів інклюзивних класів дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Роботи кількох учнів займають престижні місця на Всеукраїнських мистецьких конкурсах. Щоправда, коли їх подають, то не вказують, що дитина з особливими освітніми потребами.

" " " "