В Хмельницьких школах пролунали останні дзвоники

1399

Прощай, рідна школо. В п’ятницю 31-го травня у всіх школах Хмельницького пролунали останні дзвоники. Далі на учнів 11-х та дев’ятих класів чекатиме доросле та самостійне студентське життя. Як відзначили цей день у ЗОШ №13, що у мікрорайоні Лезнево.

Так під аплодисменти та весняний дощ випускники дев’ятих та одинадцятих класів вийшли на останню шкільну лінійку, аби попрощатися із рідною школою.

Цього року із навчального закладу випускається 16-ть учнів одинадцятого класу. Анна  вже обрала майбутню професію – дівчина мріє стати медиком. Потрібно ще скласти один іспит із біології. Каже, прощатися із другою домівкою дуже хвилююче та важко.

Зі шкільних стін цього року підуть і кілька дев’ятикласників. Уляна – президент школи. Дівчина  буде продовжувати навчання у рідному закладі. Переконує, кожного року школа нарощує якість підготовки учнів та виховує справжніх лідерів.

Вже кілька років у школі не проводяться звичні заходи лінійок. Завуч 13-її ЗОШ зізнається, відійшли від цього передусім через рядянщину та нецікавість таких заходів ні учням, ні батькам.

Аби діти мали стимул гарно навчатися та перемагати на різних олімпіадах, у школі  вже три роки діє освітньо-мотиваційна  програма В’ячеслава Антонюка «Досягни сам». Відмінникам за їхні досягнення надаються грошові кошти. Цього дня десять учнів отримали свою винагороду.

" " " "