Про професії майбутнього розповідали хмельницькій молоді.

813

Тьютор, архітектор віртуальної реальності, молекулярний дієтолог – все це назви професій, які у найближчому майбутньому стануть популярними. І вже сьогодні потрібно отримувати знання, які допоможуть себе реалізувати в подальшому. У Хмельницькому молодіжному центрі влаштували лекцію, де молоді розповіли на які професії варто звернути увагу та чому потрібно навчатись вже сьогодні.

Ще років 10 -15 тому такі професії як менеджер, копірайтер, СЕО – оптимізатор були чимось незнайомим та незрозумілим. Сьогодні без таких людей не обійдеться жодна фірма. І щодня з’являються нові затребувані професії, про які днями розповідали хмельницькій молоді. Лекцію «Професії майбутнього» організували для людей, які ще не визначились із майбутньою роботою.

В ролі спікерів запросили людей – фахівців у своїй справі. Так, Володимир Мойсюк лікар – хірург. Каже, професія лікаря затребувана буде завжди. Та вона вимагає постійного самовдосконалення.

Ольга Шевцова – психолог. Переконує, психологія – це не тільки цікава професія та хороший заробіток, а й можливість розібратись у власних проблемах.

А от однією із, поки що, найдивніших професій майбутнього є архітектор віртуальної реальності. Лектори кажуть, вчитись цьому фаху можна вже сьогодні, а за кілька років така професія буде в ТОПі популярності.

Обрати майбутню професію – не просто. Спеціалісти кажуть, головне розвивати різні вміння, інтелект та не баятись пробувати щось нове.

 

" " " "