Професійний тамада – запорука гарного свята.

2593

Ведучими весіль не народжуються, ними стають. І це факт, тому що бажання бути в центрі уваги, бути «цвяхом» програми притаманне тільки впевненим у собі, позитивним, радісним, креативним людям, які хочуть нести добро і веселощі в маси. Андрій Ткачов, ведучий весіль та вечірок, МС та радіо-ведучий любить свою роботу і з радістю поділився з нами своєю історією успіху у весільному світі. Розповів про те що є складовими гарного свята і який подарунок він підготував своїм молодятам.

 

Він – молодий, веселий та амбіційний. За 5 років роботи в розважальній сфері став чи не затребуванішим ведучим весіль та вечірок. Сьогодні відомий не тільки у Хмельницькому, а й в інших містах країни. Андрій Ткачов – МС, радіоведучий і тамада. Каже, серед усіх свят та подій найбільше любить весілля.

Свою роботу Андрій любить не лише за високі гонорари. Каже, останнім часом, став досить прискіпливим і дозволяє собі обирати молодят, з якими працюватиме. Адже головне, за його словами, бути із нареченими на одній хвилі.

Весільний сезон у самому розпалі. І Андрій підготував для молодят приємний подарунок. Кожна пара, яка замовить Андрія Ткачова, в якості ведучого весілля матиме можливість отримати:

Не залишаться без подарунків і інші молодята. Усі хто розділить своє свято з Андрієм Ткачовим отримають сертифікати із знижками на послуги турагенства.

 

" " " "