Профілактичний комплекс «Пішохід» триває

1017

Зупинка «Міська лікарня», Проспект Миру та Либідь Плаза. У Хмельницькому триває профілактичний комплекс «Пішохід». Нагадаємо, стартували інформаційно-роз’яснювальні рейди 1-го квітня. Першою локацією, де патрульні ловили недобросовісних пішоходів, стала зупинка «Міська лікарня». Цього разу профілактичний комплекс перебрався на Проспект Миру.

Проспект Миру, зупинка «Темп». Це – ще одне місце, де пішоходи перебігають чотири смуги одразу. При цьому, нікого не хвилює, що за кілька метрів є підземний та наземний пішохідні переходи.

Штраф, насправді, – мізерний, всього 51 гривня. Ця сума реально не мотивує не порушувати. А ось автобус, що від’їжджає, спонукає бігти через дорогу стрімголов.

Новини, насправді, – не так то й погано. Куди гірший варіант – лікарня чи в’язниця.

Чому порушують, до слова, люди пояснюють практично однаково. Очолює топ автобус, що від’їжджає. На другій сходинці – так звана «колективна солідарність».

І це при тому, що за кілька метрів школа та садочок. Діти, як губка, завтра так саме перебігатимуть дорогу, бо вчора бачили, як порушують дорослі.

Нагадаємо, з 1-го квітня у Хмельницькому триває профілактичний комплекс «Пішохід». До 15-го травня патрульні проводять інформаційно-роз’яснювальні рейди, тож поки що недобросовісні пішоходи обходяться листівками. З середини травня, запевняють копи, порушників штрафуватимуть.

" " " "