Тактика, медична та вогнева підготовки у теорії та на практиці

889

Тактика, медична та вогнева підготовки у теорії та на практиці – офіцери-прикордонники відпрацьовують бойові навички. Армійці, котрі відповідають за підготовку охоронців українських рубежів, кажуть, напружена обстановка в державі не дає змогу військовим втрачати пильності. Тож постійне навчання та підтримка себе у формі зараз на часі, як ніколи.

Сергій Катеринчук – офіцер-прикордонник. Він проходить службу у зоні проведення операції об’єднаних сил. Серед обов’язків військового – вогнева підготовка особового складу. Чоловік каже непроста обстановка у зоні відповідальності зобов’язує прикордонників до постійного підвищення бойових навичок.

Тактика, маневрування, удосконалення навичок володіння зброєю – у Хмельницькому офіцери-прикордонники з усіх ділянок державних рубежів проходять курси підвищення кваліфікації. Протягом п’яти днів військові, котрі у своїх підрозділах відповідають за вогневу підготовку особового складу відпрацьовують спільні дії.

У ході навчання інструктори звертають увагу не тільки на особисту підготовку армійців, але й на методику викладання для військових. Однак, офіцери кажуть, охочих навчатися, серед тих хто приходить до лав прикордонників, не бракує.

Тож, протягом п’яти днів офіцери продемонстрували гарну фізичну підготовку, пропрацювати методику проведення тактико-вогневої та медичної підготовки.

 

 

" " " "