ПРОСКУРІВСЬКА НОВОРІЧНА

449

48 різдвяних будиночка розмістять цього року на Проскурівській у Хмельницькому. Ярмарок розпочне роботу вже найближчої суботи. Офіційного відкриття через карантинні обмеження не буде. Поблизу лялькового театру монтують льодову гірку.

А гостинна святого Миколая від кінотеатру ім.Шевченка переїде до лялькового театру.

На Проскурівській останні приготування. Новорічну ялинку вже змонтували. Зараз облаштовують “Різдвяний вінок” і будиночки.

Не вистачає лише запаху мандарин та снігу. Однак новорічний настрій вже відчувається, – кажуть хмельничани.

Різдвяні будиночки встановили обабіч двох сторін Проскурівської. Ярмаркували і святкували на цій вулиці здавна – каже краєзнавець Ігор Байдак.

На “хлібній площі” торгуватимуть різдвяно-новорічним декором і сувенірами. Готуватимуть смаколики і напої, але не алкогольні.

Будиночки знаходяться у власності підприємців. Вони стають у нагоді двічі на рік,- під час новорічних і великодніх свят. Всього встановлять до півсотні таких торгових точок.

Льодова гірка поблизу лялькового театру серед “родзинок” цьогорічних новорічних святкувань. Також обіцяють нові ілюмінації та фотозони.

Усю програму новорічно-різдвяних святкувань не розголошують. ЇЇ коригуватимуть залежно від карантинних обмежень. Новорічно-різядвяний настрій пануватиме на Проскурівській 6,5 тижнів – від 4 грудня до 21січня.

" " " "