ДОПОМОГА ДЛЯ ДИТИНИ

567

Вже кілька місяців хмельничани активно збирають допомогу для Софії Коваль. Дівчинці діагностували спінальну м’язову атрофію. Препарат, що може врятувати дитину – коштує понад два мільйони доларів. Вже у грудні у місті благодійники організують концерт на підтримку Софії.

Маленькій Софії Коваль потрібна наша допомога. Дворічна дівчинка хворіє спінальною м’язовою атрофією. Ліки від цієї недуги найдорожчі у світі. Тому вже кілька місяців волонтери збирають кошти на укол для Софії. Коштує він понад 63 мільйони гривень.

Нещодавно у місті провели марафон із збору коштів для дитини. Проте часу у Софії залишається все менше. Тож до хорошої справи долучились музиканти. 18 грудня в «Арт-пабі» організують фестиваль добрих справ. Свої прикладом артисти запрошують долучитись усіх задля порятунку дівчинки.

Заснований фестиваль у 2018 році. І кожного виступу там намагаються допомогти дитині, у житті якої є хвороба. Цього разу на підтримку Софії Коваль виступатиме 5 гуртів.

Вартість квитка 200 гривень. Його можна придбати як в організаторів, так і в точках розповсюдження.

Усі кошти від продажу квитків підуть на лікування Софії. 20 відсотків виручки «Арт пабу» у день проведення фестивалю також будуть передані батькам дівчинки.

" " " "