Протягом вихідних хмельницькі патрульні затримали п’ятьох містян з наркотиками

У Хмельницькому патрульні поліцейські, протягом суботи та неділі, вилучили у п'ятьох громадян наркотичні речовини

560

У Хмельницькому протягом вихідних п’ять місцевих жителів попалися патрульним поліцейським з наркотичними речовинами. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Хмельницької області.

Так, один з випадків трапився минулої суботи. Тоді, приблизно о 22:00, на вулиці інститутській патрульні провели поверхневий обшук 27-річного містянина. У чоловіка виявили паперовий згорток із зеленою речовиною рослинного походження, котра схожа на так званий канабіс.

Інші чотири випадки трапилися наступного дня, 31 травня в неділю.

Приблизно о 12:00 27-річного молодика з аналогічною забороненою речовиною затримали на вулиці Курчатова.

Ще один любитель “зілля” 36-річного віку попався близько 15:00 на вулиці Геологів. Затриманий виявився мешканцем Дунаєвець. Щоправда у нього виявили інший наркотик – білу порошкоподібну речовину синтетичного походження.

А ще через декілька годин, приблизно о 17:00, синтетичну порошкоподібну речовину блакитного походження, котра була розфасована по пакетиках, виявили у 24-річного хмельничанина на вулиці Старокостянтинівське шосе.

Читайте також: Незаконно вирубав дерева на території парку “Подільські Товтри”: на Хмельниччині судитимуть тернополянина

Замикає п’ятірку підозрюваних 34-річний мешканець смт Ярмолинці. У нього, приблизно о 19:00, на вулиці Кам’янецькій виявили в ході поверхневої перевірки дві таблетки та десять ампул. Інспектори майже переконані, що вилучені речовини мають наркотичну природу, однак остаточний вердикт залишається за експертами.

" " " "