Протидія коронавірусу у Хмельницькому районі

2106

 Бій коронавірусу! У Хмельницькому районі зібрали позачергову сесію. На обговорення винесли кілька питань. Найважливіше – виділення коштів медичним закладам на придбання засобів індивідуального захисту та дезінфекції. То яку суму передбачила районна рада на протидію інфекції та що роблять для власної безпеки громади ?

 У масках та з антисептиками. Так депутати районної ради зібралися на позачергову сесію. На обговорення винесли кілька питань. Найважливіше – виділення коштів медичним закладам на придбання засобів захисту.

 У планах ще закупити кілька апаратів штучної вентиляції легень. Наразі ж район має 8 боксів для прийняття хворих. Працює інфекціоніст.

 Готується до найгіршого і Шаровечківська ОТГ. Чимало людей, каже очільник, перебувають за кордоном. Хоча їх повернення і очікують ближче до великодніх свят, громада вже сьогодні прораховує можливі варіанти розвитку подій.

 У громади є перехідні кошти з попереднього року. При потребі їх можна освоїти. Наразі ж ОТГ закупила засоби індивідуального захисту та дезінфекції.

 Не у достатній кількості, втім є засоби захисту в Розсошанській ОТГ. Громада також докупила необхідне. А ще тут передбачили додаткові кошти на дезінфекцію.

 На період карантину, тобто поки що до 3-го квітня, у громадах, як і на території всієї країни, діє заборона на особисті прийоми та пасажирські перевезення. Працювати влада району та очільники громад будуть через інтернет-зв’язок та у телефонному режимі. Людей ж просять без необхідності не виходити на вулиці.

 

" " " "