Прозорий офіс . Підсумки тижня .

884

Для бідних по-заможному. Тепер субсидії і пільги надаватимуть без черг, із посмішкою та в комфорті. Принаймні, у цьому хмельничан запевнили і мер Олександр Симчишин, і, навіть, Міністр соцполітики Андрій Рева.    В обласному центрі  запустили новий Центр соціальних послуг «Прозорий офіс».  Реалізовували проект протягом двох років. На все про все пішло майже 7,5 мільйонів гривень. З них  чотири з половиною  – гроші міського бюджету, решту  доклало профільне Міністерство. Установа обслуговуватиме одразу три мікрорайони Хмельницького: Заріччя, Виставку і Озерну. Саме тут проживає найбільше субсидіантів і пільговиків. Першим клієнтом  сервісного центру став профільний Міністр Андрій Рева. Побаченим залишився задоволений та на останок застеріг – в Україні оголошено масштабне полювання на псевдо-бідняків.

На максимальний комфорт витратили близько 7,5 мільйонів гривень. Перерізати стрічку «Прозорого офісу» довірили Міністру соцполітики Андрію Реві.

Всередині просторий «рецепшнс», сучасне обладнання, інформаційні монітори та привітний персонал. Перший клієнт знову Міністр.

«Прозорий офіс» обслуговуватиме одразу три мікрорайони Хмельницького: Заріччя, Виставку і Озерну.  Саме тут проживає найбільше субсидіантів і пільговиків.

Пенсіонерка Валентина Володимирівна теж в черзі за субсидією.

Не живе, а виживає і хмельничанка Тетяна Ігорівна. Жінка – інвалід 2-ї групи. Бідкається, через комунальні борги може залишитися без державної підтримки.

Тим часом Міністр соц. політики пояснює, аби відновити соціальну справедливість, потрібно викрити підставних бідняків.  Власне, над цим і активно працюють.

У «Прозорому офісі» надаватимуть 84 соціально-адміністративні послуги. Людей обслуговуватиме 21 працівник. Окрім того, до роботи будуть залучені  фахівці Пенсійного фонду, Центру зайнятості, соціального страхування і ЦНАПу.  А кількість задоволених клієнтів на пряму впливатиме на зарплату персоналу. Оцінити сервіс тут пропонують «смайликами».

" " " "