Прикордонники отримали квартири від держави

1182

 Понад 5 мільйонів – на квадратні метри. П’ять родин хмельницьких прикордонників отримали грошову компенсацію на придбання свого житла. Кожна з сімей перебувала на обліку понад двадцять років. Наприкінці 2019-го мрія здійснилася. Стражам кордону держава передбачила кошти і тепер вони можуть самостійно обрати забудовника та місце майбутнього проживання.

 Наприкінці 2019-го подарунки «під ялинку» отримали п’ять родин хмельницьких прикордонників. Найрідніші пана Сергія – одні з них.

 Сергій Сінкевич – вже понад 25 років як прикордонник. На квадратні метри від держави чекав з 1997-го року. Врешті, наприкінці 2019-го його родина отримала грошову компенсацію на придбання свого житла.

 У пана Аркадія також дві доньки. Практично усю службу, а в прикордонника майже тридцять років стажу за плечима, вони їздили з батьком. Тепер сім’я радіє, адже отримала власні квадратні метри.

 Власну фортецю «під Новий рік» отримала і сім’я пана Олександра. Тепер родина, а у прикордонника також дві доньки, зайнята активним пошуком житла.

 На квадратні метри для хмельницьких прикордонників держава передбачила понад 5 мільйонів гривень. Ці кошти поділили на п’ять родин, кожна з яких перебувала на квартирному обліку понад двадцять років.

 У минулому році Держприкордонслужба на квартири передбачила понад 112 мільйонів гривень. Це – власні квадратні метри для майже сотні родин українських прикордонників. У 2020-му темпів не сповільнять. Відомство планує і надалі компенсувати придбання житла стражам державного кордону.

 

" " " "