У Хмельницькому впіймали гвалтівника, що напав на молоду дівчину

Зловмисник напав на дівчину близько 21-ї години вечора

2258

Пригода сталась, коли надворі  вже стемніло, однак іще було не пізно, близько 21-ї години, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Гвалтівник накинувся на 22-річну дівчину неподалік від її дому. Жертві спочатку вдалося вирватися, і вона кинулася навтьоки, проте маніяк її наздогнав і повалив на землю.

“Кричатимеш – придушу”, –  прошипів їй нелюд, і на смерть перелякана дівчина стримала крик, що готовий був розірвати вечірню тишу.

Читайте також: На Хмельниччині грабіжник видер з рук у пенсіонерки пакет із продуктами

Однак здійснити свій мерзенний намір до кінця гвалтівникові не вдалося. На щастя дівчини повз них ішов інший чоловік, і зловмисник покинувши свою жертву, утік.

Поліцейським, що прибули на виклик, дівчина розповіла прикмети нападника. Усі патрульні міста відразу одержали орієнтування на можливого злочинця, і вже за пів години його було затримано.  Гвалтівником виявився 35-річний житель Хмельницького. Поліцейські вилучили у нього мобільний телефон, в якому містилася купа порнографічних знімків.

Втім, що носити  у своєму мобільному – особиста справа кожного. А от нападати на людей – то вже кримінальна стаття, за яку злочинець може одержати немало років.

" " " "