Призначили вирок чоловікову, який півроку обкрадав підприємство на якому працював

348

Суд визнав винного 33-річного чоловіка у скоєнні крадіжки і визначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Однак суд вирішив замінити реальне відбування покарання на 3 роки іспитового строку. Крім того, суд зобов’язав порушника відшкодувати підприємству завдану матеріальну шкоду, яку він заподіяв.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що протягом січня-липня минулого року працівник одного з підприємств у Старокостянтинові регулярно вчиняв крадіжки з місця своєї роботи. Він викрадав автозапчастини та устаткування, а також демонтував чорний метал, мідь та латунь, які потім здавав до пунктів металобрухту. Загальна сума завданих збитків становила понад 81 тисячу гривень.

Інцидент виявився внаслідок заяви про крадіжку, яка надійшла до поліції під час інвентаризації, коли була виявлена нестача. Суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження, визнавши чоловіка винним за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. У результаті вироку йому було призначено 5 років ув’язнення, але з можливістю уникального умовного покарання на 3 роки. Також порушнику доручено відшкодувати матеріальну шкоду, завдану підприємству.

" " " "