Пироговецькому ліцею – 55 років!

1089

 Пироговецькому ліцею – 55 років. У день ювілею організували концерт. На захід завітали учні, педагоги та випускники. Останні із задоволенням повернулися за шкільну парту.

  Марія Миколаївна – перша випускниця Пироговецького ліцею. Пізніше повернулася сюди вже у ролі вчительки фізики. Нині жінка вже на заслуженому відпочинку, проте із радістю повертається до рідної школи. Пригадує, як разом із чоловіком та учнями фактично з нуля облаштовували кабінет.

У Пироговецькому ліцеї відзначили ювілей. 55 років тому заклад відкрив двері для перших учнів. Нині ж випускники, педагоги, учні та батьки зібралися гуртом в одній залі, аби привітати один одного зі святом.

 Для Анни – це перший рік поза стінами рідного ліцею. Розповідає, знання та досвід, отримані у шкільні роки, неабияк допомагають у дорослому житті.

  Сьогодні Пироговецький ліцей – це опорний заклад із двома філіями. За останні роки тут змінилося чимало, зазначає директорка Людмила Войтюк. Навіть у свято тут активно працює підрядник аби завершити утеплення та оздоблення фасаду до настання холодів.

 У день свята колектив закладу приймають вітання та подарунки.

 Зміцнюють тут і матеріально-технічно базу. За останніми вимогами часу облаштували кабінети математики та природничих дисциплін. А ще створили клас для дітей з особливими потребами.

  Майже два десятки першокласників цього року поповнили ряди ліцеїстів. Всього ж тут навчаються понад 160 школярів. І з ними працюють понад 20 педагогів.

" " " "