Жити у світі звуків навчають у Хмельницькій спеціалізованій ЗОШ №33

1306

Жити у світі звуків навчають у Хмельницькій спеціалізованій школі для дітей з порушенням слуху. Це єдиний навчальний заклад в Україні неінтернатного типу.  Школа нічим не відрізняється від звичайної, хіба що – методикою навчання. Окрім шкільної програми, дітей навчають бути повноправними членами суспільства. Учні відвідують театри, музеї, танцюють і здобувають вищу освіту.

Канікули з користю. Учні спеціалізованої школи № 33 ідуть до кінотеатру. Це і розвага, і виховний захід одночасно-кажуть вчителі.

Діти навчаються бути серед однолітків. А ще, – обережності у світі поза школою.

Поблизу кінотеатру дітей зустрічають батьки.

Сьогодні на дітей чекає повчальний мультфільм. Шестикласниця Дарина Дубінчук розповідає, що полюбляє приходити у кінотеатр з друзями та однокласниками.

У Хмельницькій спеціалізованої школі № 33 навчається 51 учень. Окрім засвоєння шкільної програми, у навчальному закладі велику увагу приділяють практичним навичкам, які знадобляться у дорослому житті.

Дмитро Коцюк навчався у цій школі.  Після закінчення вишу повернувся працювати вчителем фізичної культури. Тепер навчає учнів успіху на власному прикладі.

У жовтні школа відзначила 20 річчя від дня заснувння. За цей час заклад  випустив 75 учнів.  Кожного із них тут памятають і пишаються їх успіхами.

 

 

" " " "