Ремонт за казенний кошт: як у Хмельницькому вигідно ремонтувати житло

В обласному центрі діє програма співфінансування ремонтних робіт у багатоквартирних житлових будинках

1613

Жителі обласного центру можуть скористатись програмою співфінансування ремонту житлових будинків, йдеться на сайті Хмельницької міськради.

Відповідно до цієї програми, з міського бюджету фінансується частина видатків на ремонт багатоквартирних будинків. Причому укласти з міською владою угоду про таке спільне фінансування можна без обов’язкового створення об’єднання співвласників.

Читайте також: На Хмельниччині підрядник украв на ремонті школи майже 400 тисяч гривень

Спеціальна програма співфінансування робіт з ремонту житла розрахована на 2019-2023 роки. Лише в цьому році,  завдяки участі в ній, відремонтовано більше десяти будинків. Допомогу з міського бюджету можна одержати як на капітальний, так і на поточний ремонт будівлі. Можуть бути відремонтовані стіни, вікна, двері, дах будинку, а також  його внутрішні комунікації.

Причому чим старіший будинок, тим більшу частку фінансування бере на себе міський бюджет. У деяких випадках його дольова участь у ремонтних видатках може становити до 80 відсотків.

Отже, це вигідно і зручно. Детальніше ознайомитися з програмою можна за таким посиланням : https://khm.gov.ua/uk/content/pro-zatverdzhennya-programy-spivfinansuvannya-robit-z-remontu-bagatokvartyrnyh-zhytlovyh-0?fbclid=IwAR1BmA9XtsT2KerD3UBN5nWnRWW9xpU-EEsEbUyKmeMt4wBJ1JhLTgrF-kM

 

" " " "