Рішення для агробізнесу

1287

Зручно, швидко, просто, та  доцільно. Нестача фінансів – те, що час від часу турбує малого та середнього фермера. Гроші аграрії шукають у банках. Вже два роки на території України діє програма КУБ від ПриватБанку. Тільки в Хмельницькій області нею скористалися близько сотні фермерських підприємств.

Фермер Анатолій Перейма працює на землі вже понад двадцять років. Чоловік має в обробітку більше півтисячі гектарів землі. Як зізнається, робота в полі  для нього – справа всього життя, але аби стабільно спрацювати потрібні чималі кошти.

Незважаючи на чималу кількість гектарів та переважно добрий урожай, обігових коштів на весь рік все одно не вистачає, – зізнається фермер. Тому чоловік  користується послугами ПриватБанку. Він обрав для себе програму «АгроКУБ».

Програма «АгроКУБ» створена на базі програми “КУБ”, яка працює вже два роки. Вона спрямована  на підтримку у кредитуванні саме аграрних підприємств. Особливості програми –  швидкість оформлення та малий відсоток нарахувань.

Переваги, які надає ПриватБанк, стали визначальними для фермера, адже кошти  можна взяти і швидко, і без тривалих бюрократичних процедур.

У ПриватБанку кажуть, програма “КУБ” вже набула популярності по всій Україні, в тому числі – на Хмельниччині.

Кредитну допомогу від фінустанови може отримати ще більше подолян – варто лише звернутися до ПриватБанку.

" " " "