РІЗДВЯНІ ПІДСУМКИ

737

Зірка на Різдво. У Хмельницькому обласному центрі туризму і краєзнавства учнівської молоді підвели підсумки року. Цьогоріч керівники гуртків та їх вихованці зробили багато роботи. Найголовніші з них – конкурсні. На обласному рівні їх відзначили призовими місцями.

Відродження та збереження українських традицій. Така головна мета конкурсних робіт Хмельницького міського центру туризму краєзнавства та екскурсій учнівської молоді. Центр успішно працює за двома напрямками: туристично-краєзнавчий та туристично-спортивний. Щороку для вихованців проводять заняття, екскурсії та зустрічі. Напередодні закінчення навчального семестру, адміністрація разом з керівниками гуртків та учнями провели підсумки виконаних робіт.

Адміністрація центру зазначає, вихованці з відповідальністю поставились до створення робіт. Вони проявили старанність тому заслуговують нагороди. Впродовж конкурсу учні виготовили 29 ляльок-мотанок та 17 різдвяних зірок.

Пані Галина вже близько 15-ти років працює у туристичному центрі – веде етнографічний гурток. Зізнається, робота – це її віддушина. Дивлячись в зацікавлені очі підлітків вона радо доносить їм старі українські традиції та історію. Різдвяну зірку її гурток виконував з природних матеріалів.

Впродовж заходу на учасників очікувала різдвяна вікторина зі смачними подарунками та нагородження переможців. В майбутньому адміністрація планує передати вироби аби прикрасити вулицю Проскурівську.

" " " "