Робота у Хмельницькому: що пропонує ринок вакансій під час карантину

Діапазон пропонованих зарплат – від мінімалки до 20 тисяч гривень

3279

Незважаючи на карантин та фінансову кризу, ринок праці Хмельницького пропонує вакансії для шукачів роботу. Вільні місця є як на комунальних підприємствах міста, так і на приватних. Переважно шукають працівників робітничих спеціальностей. Однак на деяких підприємствах потрібні й фінансисти, інженери та менеджери.

Пропоновані зарплати, звісно, не київські, але на безриб’ї, як відомо, будь-який планктон – риба. Найчастіше претендентам на вакансії пропонують заплати розміром у 7-8 тисяч гривень. При цьому традиційно менше за цю суму обіцяють швачкам, прибиральницям та працівникам сфери громадського харчування. Їхня заплата коливається від 4 723 гривень до 5-6 тисяч.

Трохи більше пропонують претендентам на  робочі спеціальності, але не всім.

Не обіцяють великих грошей і водіям міжнародних пасажирських перевезень. Приміром,  в одному з  ТОВ  їм готові платити лише по 5 тисяч на місяць. За таких умов, мабуть, краще піти на роботу  машиністом катальної машини: і їздити не треба далеко, і швидкість невелика, і платять вдвічі більше – 10 тисяч.

Не цінують також професіоналізм лікаря-стоматолога. Йому готові платити лише 5 тисяч гривень – на 277 гривень більше, ніж прибиральниці.

Найбільше, 20 тисяч гривень, обіцяють платити вправному менеджеру зі збуту. На тисячу менше пропонують керуючому магазином.  І по 15 тисяч роботодавцям не шкода віддати за працю приймальника замовлень в автосалон, електрозварника ручного зварювання та головного бухгалтера підприємтсва.

Серед найекзотичніших пропонованих на сьогодні вакансій – годувальник собак у притулок для тварин. Платять годувальнику мінімалку, і за такі гроші, звісно, не прожити. Та якщо бути вже, до прикладу, на пенсії і любити тварин, то можна зголоситися й на таку вакансію.

" " " "