Роботи з перекриття даху Немиринецької ЗОШ І-ІІІ ступенів завершуються

1310

Найкраща інвестиція у майбутнє – це інвестиція у наших дітей. Насамперед у їхній освітній розвиток. Діти проводять у школі більшість свого часу, тому комфортні умови перебування у навчальному закладі – одне з пріоритетних завдань влади. Так, голова Старокостянтинівської районної державної адміністрації Сергій Фесун перевірив хід виконання ремонтних робіт у кількох школах району. В Немиринецькій школі завершують роботи із перекриття даху. Відремонтовані харчоблоки Іршивської та Немиринецької шкіл, а у Пенківському НВК діє новий комп’ютерний клас.

Старокостянтинівські посадовці перевірили хід виконання робіт по капітальному ремонту даху Немиринецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. З районного бюджету на ремонт даху виділили 540 тисяч гривень. Наразі проведено ремонтно-будівельні роботи із перекриття даху металопрофілем.  Немиринецька ЗОШ  є базовою школою у навчальному окрузі, де навчається 123 учні із семи населених пунктів району. Сергій Фесун зазначив, що пріоритетним напрямком роботи влади району є розвиток освітньої сфери та створення належних умов навчання дітей.

Також голова районної державної адміністрації відвідав шкільну їдальню. Тут, аби покращити харчування учнів провели капітальний ремонт, на який з районного бюджету використано 170 тисяч гривень.

Голова Сторокостянтинівської РДА зазначив, це не єдина школа, в якій проведено капітальний ремонт харчоблоку. Дбають не тільки про гарний інтер’єр, а й про те, аби школярі харчувались якісним продуктами, а на кухні працювали кваліфіковані кухарі.

Планують відремонтувати у Немиринецькій школі і спортивну залу. Голова Старокостянтинівської РДА пообіцяв наступного року відшукати ресурси, аби спортзал набув нового, якісного вигляду. Вчитель фізкультури переконаний, наступного року школярі матимуть новий спортзал. Каже, з таким керівництвом, як в Старокостянтинівському районі працювати в задоволення, адже ті завжди дотримують свого слова.

Відвідали керівники району і Іршиківський НВК. Тут навчається 76 учнів та 22 вихованці дитячого садочку. Цьогоріч, за ініціативи Старокостянтинівської РДА, у навчальному закладі також провели ремонт їдальні. Директор школи каже, ремонт зробили дуже швидко, буквально за 2 місяці. Школярі задоволені, кажуть в новій їдальні обідати приємніше.

Вже рік учні Іршиківський НВК користуються новим комп’ютерним класом. Тут вони пізнають основи інформаційних технологій. Оснащення для комп’ютерного класу придбали за кошти виділені Старокостянтинівською РДА.

 Начальник відділу освіти, молоді та спорту Старокостянтинівської РДА Сергій Чернега каже, освіта чи не найважливіша галузь в районі. Тому в цю сферу вкладається стільки коштів, як ні в яку іншу галузь.

Підтвердженням цих слів є Пенківський НВК. Спортивна зала школи не бачила ремонту близько 30-ти років. Підлога прогнила і не було можливості проводити уроки фізичного виховання. Нині ж школярі займаютья у оновленому приміщенні.

Освіта Старокостянтинівського району – це величезна структура. Вона складається з 35-ти навчальних закладів, 28-ми дошкільних навчальних закладів. Автопарк району має 22 шкільні автобуси. Співпраця освітян та керівництва району дає відчутні результати. Адже за останніми даними, у ТОП – 200 шкіл Хмельницької області за показниками результатів ЗНО, перше місце займає Ратковецький НВК, що у Старокостянтинівському районі.

Керівництво району переконує, такі результати можна досягти тільки за умови плідної співпраці депутатів, представників різних галузей та пересічних громадян. Конструктивний діалог – запорука вдалого розвитку району.

 

" " " "