Родина, в котрій батько нещодавно наніс дітям опіки, чекає на ще одного малюка

Незабаром у родині, в котрій 37-річний батько "виховував" дітей розпеченою кочергою, народиться малюк

713

Днями в медіа-просторі з’явилася шокуюча інформація про 37-річного чоловіка, котрий побив своїх дітей розпеченою кочергою аби провчити. Сьогодні ж стало відомо, що в зазначеній родині чекають на чергове поповнення. Майбутній малюк стане шостою дитиною в горе-сім’ї.  Про це розповіло видання “Надзвичайні новини”.

Як пригадує батько, в той день він працював на подвір’ї, в той час як його дружина перебувала в оселі та готувала їсти. На подвір’ї, окрім батька, перебувало ще троє дітей – 9-місячний син та хлопчик з дівчинкою віком 8 та 7 років, котрі дивилися за молодшим. В якийсь момент старші діти відволіклися, після чого малюк обпік собі пальці. Батько вирішив провчити старших дітей, м’яко кажучи, дуже специфічним способом. Аби вони відчули біль 9-місячного братика, чоловік розпік у печі коцюбу та побив нею 8-річного Іллю та 7-річну Софійку.

При цьому медиків, навіть коли травми помітила мати, вирішили не викликати. Витівка батька стала відомою, коли опіки дітей помітили в школі. Пізніше медики зазначили, що рани на спині, ногах та сідницях, деякі з яких загноїлися, були досить глибокі.

“Це був шок, у нас все відділення плакало”, – розповіла Вікторія Ликуш, педіатр лікарні, куди доправили малечу.

Коли інцидент набув резонансу, сусіди подружжя розповіли, що це вже не перший випадок побиття малечі в цій родині. Загалом 37-річний батько та 26-річна мати виховують п’ятьох дітей: троє – діти чоловіка, ода –донька матері та ще один спільний 9-місячний син. Також, як зазначалося вище, стало відомо про вагітність Катерини – так звати дружину горе-батька.

Читайте також: На Хмельниччині обрали запобіжний захід батькові, котрий “виховував” малолітніх дітей розпеченою кочергою

В той же час Катерина має ще двох синів, проте її позбавили материнських прав на них п’ять років тому. Тоді вона отримала умовний термін за співучасть у побитті одного з хлопчиків. Внаслідок інциденту дитина отримала інвалідність та наразі проживає в притулку.

" " " "