Розбійний напад на сім’ю депутата Білогірської селищної ради: люди у важкому стані

Щоб знайти, де господарі ховають гроші, грабіжники не погребували тортурами

1830

Учора, 29 жовтня, ввечері, близько 20:30,  було здійснено розбійний напад на сім’ю депутата Білогірської селищної ради, повідомляє ngp, посилаючись на інформацію з власних джерел.

У повідомленні йдеться, що депутат проживає в селі Українка Білогірського району.  Чоловіки в балаклавах проникли в дім через задні двері, які були не зачинені. Дома на той час були троє членів родини: депутат, його дружина і син. Бандити зв’язали усіх трьох і почали випитувати, де ті ховають гроші.

Домочадці не хотіли видавати, де ховають свої скарби. Тоді нападники застосували тортури. Чоловіка катували праскою та поливали його окропом. Він одержав важкі опіки нижньої частини спини. Сина били молотком по голові. Він одержав розсічення основи черепа і струс головного мозку. Дружина, падаючи, вдарилась об шафу та одержала забій голови.

Читайте також: “Розбійника” з Летичівського району засуджено на 10 років: деталі

Зрештою господарі були змушені вказати, де ховають свої заощадження. Таким чином, надбанням грабіжників стали 100 тисяч доларів і 500 тисяч гривень, які зберігалися в будинку. Забравши гроші, близько 22:25, розбійники покинули будинок. Дружині вдалося першій визволитись із пут. Вона розв’язала чоловіка та сина, і чоловік відразу зателефонував до поліції.

Зараз усі троє госпіталізовані до хірургічного відділення Білогірської ЦРЛ. Сім’я – у важкому стані.

" " " "