У Хмельницькому шукають вибухівку у двох супермаркетах

Повідомленні про замінування надійшло на електронну адресу Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області

1310

У Хмельницькому, вже вкотре, поліцейські підрозділи змушені відволікатись на пошуки вибухівки у громадських закладах. Подібні анонімні повідомлення ледь не щодня приходять на адресу обласного управління Нацполіції.

Як правило, поліцейські нічого не знаходять, але реагувати на кожне таке повідомлення мусять, адже, як відомо, і незаряджена гвинтівка раз на рік може вистрелити. Зазвичай до проведення перевірки змушені залучати по кілька підрозділів поліції, вибухотехнічну службу, кінологів, оперативників. Крім того, залучають і патрульну поліцію, що змушена охороняти периметр, в якому ведуться пошуки вибухівки. Усе це вартує великих нервів, часу, сил і грошей.

Читайте також: Хмельницький військкомісаріат не замінували: поліція розшукує винних у фейковому виклику

От і сьогодні в обласному центрі не обійшлося без чергового “замінування”. Цього разу повідомили, що вибухівка закладена в супермаркетах “Економ” і “Delicatе”, розташованих по вулиці Інститутській. Саме зараз поліцейські шукають там вибухівку.

Мабуть, час запроваджувати найжорсткіше покарання за такі фейкові повідомлення.

" " " "